10% korting op je eerste aankoop

Meld je aan om op de hoogte te blijven van de laatste updates en ontvang een code van 10% op je eerste aankoop!

Cart

Veilig online betalen

MultiSafepay handelt voor ruim 8.000 webwinkels veilige online betalingen af ​​bij Nederlandse en buitenlandse financiële instellingen. MultiSafepay biedt beveiligingsoplossingen die voldoen aan de strenge veiligheidseisen die zijn opgesteld om een ​​veilig netwerk en beveiliging van gegevens en gegevens te garanderen. Ook in card-not-present situaties (wanneer de creditcard niet fysiek gecontroleerd kan worden) biedt MutliSafepay oplossingen waarmee u conflicten (fraude) kunt achterhalen, beheren en controleren. Met behulp van authenticatie van de betaler (3-D Secure), filters en dagelijkse controle wordt het frauderisico te beperken tot een minimum.

3-D Secure: authenticatie van de betaler

Als online identificatie methode is 3-D Secure ontwikkeld. Met behulp van 3-D Veilig online vinden van CreditCard betalingen met een hoger niveau van beveiliging plaats. Het risico van een terugboeking wordt op deze wijze sterk verkleind. MultiSafepay biedt CreditCard betalingen aan via 3-D Secure en ondersteunt Verified by Visa en MasterCard Secure Code.

Fraudemodule: filters en dagelijkse check

Iedere betaling die verloopt via het betaalplatform van MultiSafepay gaat standaard langs het fraude detectie-systeem. De module filtert doorgaan met creditcard-betalingen met ongebruikelijke IP-adressen en kaart-uitgiften uit het systeem. Deze 'afwijkingen' worden gecontroleerd op risico's. De webwinkelier wordt direct op de hoogte gebracht van deze 'afwijkingen'.

Veiligheid van de betaling:

 

PCI DSS

MultiSafepay werkt volgens de strenge PCI DSS-richtlijnen, die bekend zijn als Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS). Alle organisaties die zich bezig houden met het opslaan, verwerken en / of verzenden van gegevens van betaalkaarten zijn verplicht zich te houden aan de richtlijnen.

 

PCI DSS omvat de volgende 12 richtlijnen:

1. Het installeren van een firewall configuratie om data van kaarthouders te beveiligen.

2. Geen gebruik te maken van de door weergegeven standaard wachtwoorden, inlogcodes en andere parameters.

3. Het beschermen van de opslag van kaarthouderdata.

4. Het gebruik van afdoende encryptietechnieken bij het verzenden van kaarthouderdata over openbare netwerken.

5. Gebruik maken en structureel updaten van antivirussoftware.

6. Het ontwikkelen, beheren en beveiligen van systemen en applicaties.

7. Het beperken van toegang tot kaarthouderdata via een 'need-to-know'-principe.

8. Toekennen van een unieke identificatie aan iedere persoon met toegang tot de computersystemen.

9. Het fysieke toegang tot de kaarthouderdata.

10. Het monitoren en volgen van alle activiteiten op en rond het netwerk en de kaarthoudergegevens.

11. Het regelmatig testen en bijstellen van beveiligingssystemen en -procedures.

12. Het opstellen, uitdragen en onderhouden van informatie beveiligingsbeleid en procedures.

 

SSL

Het gehele betalingsverkeer van MultiSafepay wordt in een SSL omgeving afgehandeld. Bevindt u zich op een beveiligde site dan begint de URL met https: //. De site is beveiligd volgens SSL-technologie. SSL staat voor Secure Sockets Layer en wordt gebruikt voor het aangaan van beveiligde elektronische transacties via internet. Er wordt gebruik gemaakt van een public key encryption technologie, waarbij de overdracht van data versleuteld plaatsvindt.